20 en 21 februari bromfietsshow in Prins Maurits te Nieuwe Niedorp

Zaterdag 20 en zondag 21 februari heeft de vereniging E.L.V.I.S. in de zaal van Prins Maurits, te Nieuwe Niedorp als E.L.V.I.S. weer de jaarlijkse oldtimer bromfietsshow gehouden. De show heeft ca. 550 bezoekers ontvangen. Veel bekende bromfietsmerken uit vroegere jaren waren weer te bewonderen, o.a. Benelli, DKW, Royal-Nord, Kreidler, Rap, Garelli, Zündapp. Naast de gerestaureerde, en de zo uit het leven gekomen, bromfietsen werd dit jaar ook aandacht gegeven aan de:
Niedorper Motor Club, deze vereniging bestaat al sinds 1946 en had in de jaren vijftig en zestig grote bekendheid in de regio met de jaarlijkse prutraces die daar werden gehouden. De club is nog steeds actief zie de website mc-nh.nl Door de Niedorper motorclub waren cross motoren zoals Jawa, BSA, Michio uit vroegere jaren opgesteld, en konden er (oude) foto’s worden bekeken. Ook was de crossmotor van Gerard Jimmink te zien waarmee rally Parijs – Dakar is volbracht. Kijk voor enkele foto’s van de prut races eens op De Niestadt beeldbank en zoek op Niedorper MotorClub

maurits

This entry was posted in Nieuws & actueel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.