13 maart kouwe klauwe tocht

Na een half jaar geen toertochten werd op 13 maart de aftrap gegeven voor de eerste rit van het jaar. Zoals eerdere jaren de kouwe klauwe tocht, georganiseerd door Cor samen met Fred. Veel leden hadden er dus ook zin in en met een opkomst van ruim 50 leden een mooie groep. ’s Nachts had het nog licht gevroren, dus de temperatuur was goed en deed de naam van de tocht eer aan. Een toertocht door meerdere dorpen en door een landelijke omgeving. De lunch in Petten was een lekkere doorwarmer en na een uur konden we de tocht weer vervolgen. Er werd nog een tussenstop gemaakt bij ons lid Dick waar een heerlijke fles kruidenbitter klaarstond waar we allen een beetje van konden meegenieten. Daarna werd de mooie rit (met lage temperaturen en een blauwe lucht) vervolgt en kon bij Cor worden afgesloten met een kop snert. kouwe klauwe 2015

This entry was posted in Nieuws & actueel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.