Jubileum bromfietsshow 4 en 5 maart

Op 4 en 5 maart organiseerde de vereniging weer haar jaarlijkse bromfietsshow, deze keer werd tevens aandacht gegeven aan het 25- jarig bestaan van de club. De vereniging is opgericht op 22 maart 1992 door een stel vrienden die een gezamenlijke hobby hadden. Op de show waren posters te zien waarop de geschiedenis van de club in het kort werd weergegeven. Op andere posters waren foto’s en folders afgebeeld van documentatie van bromfietsen uit de jaren 60. Daarnaast waren er zo’n 65 bromfietsen uit de jaren 50 t/m 70 van de vorige eeuw, deze bromfietsen verkeerden allen in top conditie/ nieuw-staat. Het aanbod was gevarieerd en het arsenaal bestond uit o.a. Italiaanse, Duitse, Japanse, Belgisch en Nederlandse brommers van merken zoals Batavus, Benelli, Demm, DKW, Flandria, Magneet, Kreidler, Sparta, Union, Zündapp. De twee daagse show werd goed bezocht, zie ook de foto pagina.

Concordia

oude winkel winkel bromfietsen

De show is gehouden in zaal Concordia, Dorpsstraat 578, 1723 HJ Noord-Scharwoude op;
Zaterdag vanaf 10:00 tot 21:00 uur en zondag vanaf 11:00 tot 17:00 uur.

Meer over Concordia facebook

This entry was posted in Nieuws & actueel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.