Toertocht en feestmiddag t.g.v. 25 jarig jubileum.

25 jarig jubileum feestweekend.

Ter gelegenheid van ons 25 jarig jubileum wordt het weekend van 9 en 10 september een toertocht en feestmiddag/ avond georganiseerd. Deelname is voor beide dagen kosteloos, wel is vooraf aanmelden verplicht! Zie ook het clubblad.
Zaterdag 9 september wordt er een toertocht voor de leden georganiseerd naar een mooie bezienswaardigheid, waar de vereniging vooraf moet aangeven hoeveel deelnemers er komen.
Zondag 10 september wordt er een feestmiddag/ avond georganiseerd voor leden en hun partner. Hierbij wordt een warm en koud buffet met drank aangeboden. Ook hiervoor gaan wij bestellen en willen weten hoeveel mensen er komen.

Aanmelden graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk 27 augustus bij het bestuur.

LET OP, NIET AANGEMELD IS GEEN DEELNAME !

Dit bericht is geplaatst in Nieuws & actueel. Bookmark de permalink.