25 jarig jubileum een geslaagd weekend!

De vereniging heeft het 25 jarig jubileum gevierd op 9 en 10 september.

Zaterdag 9 september hebben we een mooie rit gemaakt en daarbij een bezoek gebracht aan het museum van de 20e eeuw in Hoorn. Het weer was bij de start minder, maar na een verlate start hebben we met droog weer de tocht kunnen rijden. In dit museum, wat is gevestigd in de voormalige gevangenis op het Oostereiland, is een mooie collectie te zien van allerlei materialen/ voorwerpen/ inrichtingen en meer uit de vorige eeuw. Voor iedereen herkenbaar zoals het toen was.

Zondag 10 september stond in het teken van een feestmiddag/ avond. Hiervoor hadden zich 145 man/ vrouw aangemeld. Vanaf half drie kwamen de eerste mensen al aan. Iedereen werd met koffie of thee verwelkomt. Aansluitend werd er naar eigen keuze een borrel of frisdrank aangeboden. Om vijf uur is er een uitgebreid warm en koud buffet geserveerd. Omstreeks zeven uur kwam er tot verrassing van velen een optreden van een Elvis imitator. De avond werd omstreeks negen uur ’s avond afgesloten. We kunnen terug kijken op een mooi en geslaagd weekend.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws & actueel. Bookmark de permalink.