2 en 3 maart de jaarlijkse oldtimer bromfietsshow

2 en 3 maart organiseerde E.L.V.I.S. weer de jaarlijkse bromfietsshow, deze werd voor de tweede keer gehouden in café De Vriendschap, Wadway 22, te Spanbroek. In 2013 heeft de vereniging hier al eens een show gehouden welke toen erg gezellig was, dit was voor ons een reden om nog eens terug te keren. Ruim 700 mensen hebben de show bezocht.

Zoals ook andere jaren waren hier weer de paradepaartjes van eigenaren te zien. Voor veel liefhebbers weer een blik terug in de tijd, toen bromfietsen hét vervoermiddel waren. De tentoongestelde oldtimer bromfietsen hebben bij de bezoekers zeker weer de nodige herinneringen opgeleverd.

De show was ook bij het Noord Holland Dagblad opgevallen. De krant had een paginagroot artikel geplaatst, aangevuld met mooie foto’s gemaakt door Jan Jong Fotografie uit Alkmaar.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws - actueel. Bookmark de permalink.