Evenementen kalender

Misschien Zoek je de evenementen kalender? Hij is tijdelijk niet bereikbaar. Om het probleem te verhelpen moet hiervoor een update worden uitgevoerd. We zijn ermee bezig om dit uit te (laten) voeren. 

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Evenementen kalender

Bromfietsshow zaterdag 18 en zondag 19 februari.

Na een afwezigheid van enkele jaren door de corona organiseert E.L.V.I.S. dit jaar weer de jaarlijkse Bomfietsshow. De locatie is: Café De Schelvis, Koog 3, in Zuid-Scharwoude. Hier zijn in het verleden al meerdere keren Shows van E.L.V.I.S. gehouden. De collectie welke nu ten toon wordt gesteld bestaat uit bromfietsen van de jaren vijftig tot en met de jaren zeventig van de vorige eeuw. De bromfietsen zijn van de merken, Benelli, Demm, Giulietta, Eysink, Harley, Honda, Itom, Kreidler, Laverda, Magneet, Moto Morini, Motobi, Peugeot, Primo, Bianchi, Puch, Rap, Royal Nord, Santa Maria, Simson, Sparta, Typhoon, Victoria, Vitoria Avaros, Yamaha en Zündapp. Van deze merken zijn diverse types te zien in on- en gerestaureerde staat.

De show is te bezoeken op zaterdag 18 februari vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 19 februari vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Entree vanaf 13 jaar en ouder € 6,- per persoon, dit is inclusief een consumptiemunt voor een drankje naar eigen keuze.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Bromfietsshow zaterdag 18 en zondag 19 februari.

1992 – 2022 E.L.V.I.S. 30 jaar!

Zondag 19 juni gaan we het 30 jarig bestaan van onze vereniging vieren. Hiervoor hebben we een locatie gevonden waar van 15.00 – 21.00 uur onze leden (ook met partner) welkom zijn. Er wordt eten en drinken aangeboden namens de vereniging. Omdat we graag willen weten voor hoeveel mensen er komen is aanmelden verplicht. Zo weten we hoeveel we moeten inkopen.
Aanmelden kan bij Fred, bij voorkeur per mail naar: f.swager@quicknet.nl
Mocht je onverhoopt – na aanmelding – niet kunnen komen, geef dan tijdig afbericht.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor 1992 – 2022 E.L.V.I.S. 30 jaar!

We gaan weer toeren!

Na een lange poos zonder evenementen en na het opheffen van coronabeperkingen gaan we weer toeren.  De eerste wordt gepland in maart. Kijk hiervoor in de agenda van het clubblad en in je mail. Wil je zelf een tocht organiseren, geef dit door aan de toercoördinator Fred.

Dit jaar bestaat onze vereniging 30 jaar! Dit is reden voor een feest. Leden kunnen zich aanmelden vóór 1 juni  om dit mee te vieren. Meer hierover in de mail en het clubblad.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor We gaan weer toeren!

Herfstrit maandag 18 oktober.

Het weer voor komende maandag 18 oktober ziet er nog goed uit. De temperatuur is weliswaar niet erg warm, maar met goede kleding is het te doen. Daarom is er besloten om nog een rit te organiseren. Verzamelen vanaf 10.00 uur en vertrek om 11.00 uur bij Harry. De rit is ongeveer 75 km lang, er is een lunchstop bij een restaurant gepland.

Denk er dus aan om een QR code of een ander CoronaCheck bewijs mee te nemen!

Zie voor meer informatie de mail, en anders bij de toercoördinator Fred Swager.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Herfstrit maandag 18 oktober.

We gaan weer toeren!

Na bijna 15 maanden stilstand zonder gezamenlijke toerritten heeft het bestuur besloten om weer te gaan toeren. We gaan dit doen met maximaal 30 deelnemers per rit. Je moet je hiervoor aanmelden bij de toercoördinator. De verwachting is dat velen weer willen toeren en dat gaan we doen 2 dagen  achtereen. Zaterdag 12 juni starten we met de 1e groep van maximaal 30 leden. Zondag 13 juni wordt deze rit nogmaals gereden voor de 2e groep. Ook kunnen de leden die een rit willen organiseren deze aanmelden bij de toercoördinator. Komen er veranderingen in de regelgeving m.b.t. corona laten we dat hier en in een e-mail weten.

Houdt allen rekening met de geldende corona regelgeving!

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor We gaan weer toeren!

Een E.L.V.I.S. lid in het nieuws

In het Noord Hollands Dagblad was afgelopen week een leuk artikel over ons lid Arnold geschreven. In het regionale deel van het Dagblad voor West-Friesland stond het verhaal breed op de middenpagina’s. Hierin vertelt Arnold hoe hij zijn brommer liefde heeft (her) ontdekt.

 Klik op de link om het leesbaar te maken: Artikel Noord Hollands Dagblad 11-03-2021

Dit is een artikel uit het Noord Hollands Dagblad van 11 maart 2021, met dank aan de redactie!

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Een E.L.V.I.S. lid in het nieuws

Familie met Vespa’s

In het blad Bromfiets, nummer 2 van 2021, is de bijgaande foto met tekst te vinden. Ons E.L.V.I.S. lid Dick had de foto naar de redactie gezonden. De brommer hobby wordt zo weer overgedragen aan de volgende generatie. Allen zijn lid van onze vereniging en bezitten ook andere brommers.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Familie met Vespa’s

Een E.L.V.I.S. boek voor al onze leden.

Bij de verspreiding van het derde kwartaalblad, eind september, hebben al onze leden gelijktijdig een boek over onze E.L.V.I.S. vereniging ontvangen. Een mooi boek over de oprichting in 1992 van een club met uitsluitend Italiaanse brommers, welke enige jaren later is overgegaan in een vereniging voor alle soorten sportbrommers. De geschiedenis, diverse activiteiten en de groei van het ledental van de vereniging tot wat het nu is geworden. Een volwassen vereniging met meer dan 230 leden die allen een gemeenschappelijke hobby delen: De bromfiets!

Het boek bevat 108 bladzijden en is uitgevoerd in “Full Color”. De druk is verzorgt door Drukkerij SpringerUit, uit Schoorl.

 

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Een E.L.V.I.S. boek voor al onze leden.

De corona regels zijn versoepeld!

Ook de regels voor evenementen zijn versoepeld! Goed nieuws, betekent dat ook dat we weer toertochten kunnen rijden? Je mag voor groepen iets organiseren, dus ook een toertocht voor bromfietsen. Als bestuur weten wij dat iedereen er wel aan toe … Lees verder

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor De corona regels zijn versoepeld!