Weer een gezellige Show in Aartswoud.

De Show in Aartswoud was weer reuze gezellig. De Show van 20 en 21 april werd door ca. 350 – 400 mensen bezocht. Opvallend was dat er ook belangstelling was van jongeren die zich ook aangetrokken voelen tot deze klassieke brommers. De jeugd heeft de toekomst! Een aantal brommerliefhebbers die een toertochtje maakten deden ook de Show nog even aan. Evenals vorige Shows konden de bezoekers kiezen wie hun de mooiste on- en gerestaureerde brommer vonden. Nadat alle stemmen waren geteld werd de uitslag bekend gemaakt. On-gerestaureerd was nr.3 Berini M21 bouwjaar 1954 van C. Nuijens, nr.2 Batavus Tramp Sport b.j. 1967 van K. Naber, nr.1 Batavus Whippet b.j. 1963 van H. Schilder. Gerestaureerd nr.3 Zündapp 517 watergekoeld bouwjaar 1973 van P. Knijn, nr.2 Victoria Vicky 136 bouwjaar 1965 van H. Stet, nr.1 Typhoon Super Sport b.j. 1964 van S. Schilder. De nummers 1 hebben beiden een fraaie beker in ontvangst mogen nemen. Op de foto pagina zijn foto’s geplaatst van de gehouden Show.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Weer een gezellige Show in Aartswoud.

20 en 21 april E.L.V.I.S. Bromfietsshow in Aartswoud.

Ook dit jaar organiseert E.L.V.I.S. weer een bromfietsshow, deze keer bezoeken we het Westfriese Aartswoud. In café De Stompe Toren, Schoolstraat 40 zijn gedurende het weekend van 20 en 21 april ca. 50 fraaie klassieke brommers te bewonderen. Voor bezoekers vaak een beeld van herkenning uit de jaren 50 t/m 70 van de vorige eeuw toen de bromfiets hét vervoermiddel was. Diverse modellen en uitvoeringen van merken zoals: Avaros, Batavus, Benelli, Berini, DKW, Guilitta, Honda, HMW, Itom,  Kreidler, Mobylette, Puch, Simson, Yamaha, Typhoon, Zündapp. Ook enkele bromfietsen worden te koop aangeboden.

Open zaterdag 10 – 18 uur, zondag 11 – 17 uur.

Toegang vanaf 13 jaar € 5,00 incl. een consumptiebon!

 

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor 20 en 21 april E.L.V.I.S. Bromfietsshow in Aartswoud.

Evenementen kalender

Misschien Zoek je de evenementen kalender? Hij is tijdelijk niet bereikbaar. Om het probleem te verhelpen moet hiervoor een update worden uitgevoerd. We zijn ermee bezig om dit uit te (laten) voeren. Update nov. – 2024: Inmiddels is de kalender weer zichtbaar.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Evenementen kalender

Bromfietsshow zaterdag 18 en zondag 19 februari.

Na een afwezigheid van enkele jaren door de corona organiseert E.L.V.I.S. dit jaar weer de jaarlijkse Bomfietsshow. De locatie is: Café De Schelvis, Koog 3, in Zuid-Scharwoude. Hier zijn in het verleden al meerdere keren Shows van E.L.V.I.S. gehouden. De collectie welke nu ten toon wordt gesteld bestaat uit bromfietsen van de jaren vijftig tot en met de jaren zeventig van de vorige eeuw. De bromfietsen zijn van de merken, Benelli, Demm, Giulietta, Eysink, Harley, Honda, Itom, Kreidler, Laverda, Magneet, Moto Morini, Motobi, Peugeot, Primo, Bianchi, Puch, Rap, Royal Nord, Santa Maria, Simson, Sparta, Typhoon, Victoria, Vitoria Avaros, Yamaha en Zündapp. Van deze merken zijn diverse types te zien in on- en gerestaureerde staat.

 

De show is te bezoeken op zaterdag 18 februari vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 19 februari vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Bromfietsshow zaterdag 18 en zondag 19 februari.

1992 – 2022 E.L.V.I.S. 30 jaar!

Zondag 19 juni gaan we het 30 jarig bestaan van onze vereniging vieren. Hiervoor hebben we een locatie gevonden waar van 15.00 – 21.00 uur onze leden (ook met partner) welkom zijn. Er wordt eten en drinken aangeboden namens de vereniging. Omdat we graag willen weten voor hoeveel mensen er komen is aanmelden verplicht. Zo weten we hoeveel we moeten inkopen.
Aanmelden kan bij Fred, bij voorkeur per mail naar: f.swager@quicknet.nl
Mocht je onverhoopt – na aanmelding – niet kunnen komen, geef dan tijdig afbericht.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor 1992 – 2022 E.L.V.I.S. 30 jaar!

We gaan weer toeren!

Na een lange poos zonder evenementen en na het opheffen van coronabeperkingen gaan we weer toeren.  De eerste wordt gepland in maart. Kijk hiervoor in de agenda van het clubblad en in je mail. Wil je zelf een tocht organiseren, geef dit door aan de toercoördinator Fred.

Dit jaar bestaat onze vereniging 30 jaar! Dit is reden voor een feest. Leden kunnen zich aanmelden vóór 1 juni  om dit mee te vieren. Meer hierover in de mail en het clubblad.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor We gaan weer toeren!

Herfstrit maandag 18 oktober.

Het weer voor komende maandag 18 oktober ziet er nog goed uit. De temperatuur is weliswaar niet erg warm, maar met goede kleding is het te doen. Daarom is er besloten om nog een rit te organiseren. Verzamelen vanaf 10.00 uur en vertrek om 11.00 uur bij Harry. De rit is ongeveer 75 km lang, er is een lunchstop bij een restaurant gepland.

Denk er dus aan om een QR code of een ander CoronaCheck bewijs mee te nemen!

Zie voor meer informatie de mail, en anders bij de toercoördinator Fred Swager.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Herfstrit maandag 18 oktober.

We gaan weer toeren!

Na bijna 15 maanden stilstand zonder gezamenlijke toerritten heeft het bestuur besloten om weer te gaan toeren. We gaan dit doen met maximaal 30 deelnemers per rit. Je moet je hiervoor aanmelden bij de toercoördinator. De verwachting is dat velen weer willen toeren en dat gaan we doen 2 dagen  achtereen. Zaterdag 12 juni starten we met de 1e groep van maximaal 30 leden. Zondag 13 juni wordt deze rit nogmaals gereden voor de 2e groep. Ook kunnen de leden die een rit willen organiseren deze aanmelden bij de toercoördinator. Komen er veranderingen in de regelgeving m.b.t. corona laten we dat hier en in een e-mail weten.

Houdt allen rekening met de geldende corona regelgeving!

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor We gaan weer toeren!

Een E.L.V.I.S. lid in het nieuws

In het Noord Hollands Dagblad was afgelopen week een leuk artikel over ons lid Arnold geschreven. In het regionale deel van het Dagblad voor West-Friesland stond het verhaal breed op de middenpagina’s. Hierin vertelt Arnold hoe hij zijn brommer liefde heeft (her) ontdekt.

 Klik op de link om het leesbaar te maken: Artikel Noord Hollands Dagblad 11-03-2021

Dit is een artikel uit het Noord Hollands Dagblad van 11 maart 2021, met dank aan de redactie!

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Een E.L.V.I.S. lid in het nieuws

Familie met Vespa’s

In het blad Bromfiets, nummer 2 van 2021, is de bijgaande foto met tekst te vinden. Ons E.L.V.I.S. lid Dick had de foto naar de redactie gezonden. De brommer hobby wordt zo weer overgedragen aan de volgende generatie. Allen zijn lid van onze vereniging en bezitten ook andere brommers.

Geplaatst in Nieuws - actueel | Reacties uitgeschakeld voor Familie met Vespa’s