Bromfietsshow zaterdag 18 en zondag 19 februari.

Na een afwezigheid van enkele jaren door de corona organiseert E.L.V.I.S. dit jaar weer de jaarlijkse Bomfietsshow. De locatie is: Café De Schelvis, Koog 3, in Zuid-Scharwoude. Hier zijn in het verleden al meerdere keren Shows van E.L.V.I.S. gehouden. De collectie welke nu ten toon wordt gesteld bestaat uit bromfietsen van de jaren vijftig tot en met de jaren zeventig van de vorige eeuw. De bromfietsen zijn van de merken, Benelli, Demm, Giulietta, Eysink, Harley, Honda, Itom, Kreidler, Laverda, Magneet, Moto Morini, Motobi, Peugeot, Primo, Bianchi, Puch, Rap, Royal Nord, Santa Maria, Simson, Sparta, Typhoon, Victoria, Vitoria Avaros, Yamaha en Zündapp. Van deze merken zijn diverse types te zien in on- en gerestaureerde staat.

 

De show is te bezoeken op zaterdag 18 februari vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 19 februari vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws - actueel. Bookmark de permalink.