Weer een gezellige Show in Aartswoud.

De Show in Aartswoud was weer reuze gezellig. De Show van 20 en 21 april werd door ca. 350 – 400 mensen bezocht. Opvallend was dat er ook belangstelling was van jongeren die zich ook aangetrokken voelen tot deze klassieke brommers. De jeugd heeft de toekomst! Een aantal brommerliefhebbers die een toertochtje maakten deden ook de Show nog even aan. Evenals vorige Shows konden de bezoekers kiezen wie hun de mooiste on- en gerestaureerde brommer vonden. Nadat alle stemmen waren geteld werd de uitslag bekend gemaakt. On-gerestaureerd was nr.3 Berini M21 bouwjaar 1954 van C. Nuijens, nr.2 Batavus Tramp Sport b.j. 1967 van K. Naber, nr.1 Batavus Whippet b.j. 1963 van H. Schilder. Gerestaureerd nr.3 Zündapp 517 watergekoeld bouwjaar 1973 van P. Knijn, nr.2 Victoria Vicky 136 bouwjaar 1965 van H. Stet, nr.1 Typhoon Super Sport b.j. 1964 van S. Schilder. De nummers 1 hebben beiden een fraaie beker in ontvangst mogen nemen. Op de foto pagina zijn foto’s geplaatst van de gehouden Show.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws - actueel. Bookmark de permalink.