Author Archives: admin

Zaterdag rit van 15 juni uitgesteld!

In verband met het slechte weer is besloten om de rit uit te stellen! Een nieuwe datum wordt later bekend gemaakt.

Posted in Nieuws & actueel | Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag rit van 15 juni uitgesteld!

2 en 3 maart de jaarlijkse oldtimer bromfietsshow

2 en 3 maart organiseerde E.L.V.I.S. weer de jaarlijkse bromfietsshow, deze werd voor de tweede keer gehouden in café De Vriendschap, Wadway 22, te Spanbroek. In 2013 heeft de vereniging hier al eens een show gehouden welke toen erg gezellig was, dit was voor ons een reden om nog eens terug te keren. Ruim 700 mensen hebben de show bezocht.

Zoals ook andere jaren waren hier weer de paradepaartjes van eigenaren te zien. Voor veel liefhebbers weer een blik terug in de tijd, toen bromfietsen hét vervoermiddel waren. De tentoongestelde oldtimer bromfietsen hebben bij de bezoekers zeker weer de nodige herinneringen opgeleverd.

De show was ook bij het Noord Holland Dagblad opgevallen. De krant had een paginagroot artikel geplaatst, aangevuld met mooie foto’s gemaakt door Jan Jong Fotografie uit Alkmaar.

Posted in Nieuws & actueel | Reacties uitgeschakeld voor 2 en 3 maart de jaarlijkse oldtimer bromfietsshow

Extra najaarsrit 10 oktober

Aangemoedigd door het (te verwachten) mooie weer en de goede vooruitzichten hebben Fred en Harry een rit uitgezet. Verzamelen vanaf 10 uur en vertrek om 11 uur. Meer informatie zie de verzonden mail.

Posted in Nieuws & actueel | Reacties uitgeschakeld voor Extra najaarsrit 10 oktober

Avondrit 7 augustus

Dinsdagavond is er een avondrit, georganiseerd door Fred en Jan. Verzamelen vanaf 18:30 uur en vertrek om 19:00 uur bij Café De Buizerd in Noord-Scharwoude. Zorg dat je verlichting in orde is. We zijn weer terug omstreeks 21:30 uur.

Posted in Nieuws & actueel | Reacties uitgeschakeld voor Avondrit 7 augustus

Oldtimer bromfietsshow 17 en 18 februari te Akersloot

Op zaterdag 17 en zondag 18 februari organiseerde E.L.V.I.S. weer de jaarlijkse oldtimer bromfietsshow. Voor de 2e keer werd hiervoor café De Vriendschap, Kerklaan 18, te Akersloot aangedaan. Bromfietsen uit vervlogen tijden in allerlei staat verkerend, van origineel tot in nieuwstaat gerestaureerd waren te bewonderen. Van echte “rijwielen met hulpmotor” uit de jaren 40 / 50 tot de “buikschuivers” uit de jaren 60 / 70.

Posted in Nieuws & actueel | Reacties uitgeschakeld voor Oldtimer bromfietsshow 17 en 18 februari te Akersloot

Oproep voor de bromfietsshow

Op 17 en 18 februari 2018 organiseert E.L.V.I.S. weer de jaarlijkse bromfietsshow. Deze keer in café De Vriendschap te Akersloot. Het betreft on- en gerestaureerde bromfietsen. Leden die hun bromfiets hier willen showen kunnen dat opgeven bij het bestuur. Op … Continue reading

Posted in Nieuws & actueel | Reacties uitgeschakeld voor Oproep voor de bromfietsshow

25 jarig jubileum een geslaagd weekend!

De vereniging heeft het 25 jarig jubileum gevierd op 9 en 10 september. Zaterdag 9 september hebben we een mooie rit gemaakt en daarbij een bezoek gebracht aan het museum van de 20e eeuw in Hoorn. Het weer was bij … Continue reading

Posted in Nieuws & actueel | Reacties uitgeschakeld voor 25 jarig jubileum een geslaagd weekend!

Toertocht en feestmiddag t.g.v. 25 jarig jubileum.

25 jarig jubileum feestweekend. Ter gelegenheid van ons 25 jarig jubileum wordt het weekend van 9 en 10 september een toertocht en feestmiddag/ avond georganiseerd. Deelname is voor beide dagen kosteloos, wel is vooraf aanmelden verplicht! Zie ook het clubblad. … Continue reading

Posted in Nieuws & actueel | Reacties uitgeschakeld voor Toertocht en feestmiddag t.g.v. 25 jarig jubileum.