Praatavond 15 november.

Vrijdagavond 15 november hebben we weer de jaarlijkse praatavond. Elk jaar wordt hiervoor een gastspreker uitgenodigd met een onderwerp wat brommer gerelateerd is. In de loop der jaren zijn al veel onderwerpen behandeld en besproken. Dit jaar staat, evenals vorig jaar, in het teken van de brandstof voor onze tweewielers. Vorig jaar heeft de leverancier van Ecomaxx uitleg gegeven over deze brandstof. Voor dit jaar hebben we de leverancier van Triboron uitgenodigd. Als alternatief voor een traditionele mengsmeringsolie kunnen we ook Triboron toepassen. Maar wat is Triboron, wat zijn de specificaties, hoe en met welke benzine te gebruiken? Ongetwijfeld zullen er meer vragen over Triboron zijn waar een antwoord op kan worden gegeven. Aanvang 20:00 uur in het clubhuis.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws - actueel. Bookmark de permalink.