Praatavond 15 november.

Vrijdagavond 15 november hadden we weer de jaarlijkse praatavond. De avond werd door veel leden bezocht. Elk jaar wordt een gastspreker uitgenodigd met een onderwerp wat brommer gerelateerd is. In de loop der jaren zijn al veel onderwerpen behandeld en besproken. Deze keer ging het, evenals het vorige jaar, over de brandstof voor onze tweewielers. Was in 2018 de leverancier van Ecomaxx uitgenodigd, en werd er uitleg gegeven over deze brandstof. Dit jaar waren Sjoerd en Chris, van Future2green de leveranciers van Triboron uitgenodigd. We kunnen als alternatief voor de traditionele mengsmeringsolie ook Triboron toepassen. Maar wat is Triboron, wat zijn de specificaties, hoe, en met welke benzine te gebruiken? Sjoerd en Chris hebben op alle vragen een antwoord kunnen geven. We kunnen terugkijken op een informatieve en gezellige avond.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws - actueel. Bookmark de permalink.